Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Много пари се спестяват, ако отрежете ъгъла на гъбата за почистване

Много пари се спестяват, ако отрежете ъгъла на гъбата за почистване

Даже да плакнете старателно гъбата след употреба, да я упочиствате със сода, оцет или други почистващи препарати, не ще успеете да удъжите живота й.

Всички тези процедури просто не са в състояние да унищожат огромният брой бактерии, които вече са се натрупали по нея по време на употребата й.

Знаете ли, че има начин да спестите пари от купуването непрестанно на нови гъбички за почистване. В следващите редове ще ви разкрием за какво става въпрос.

Ако не може да се насилите да изхвърлите гъбата за миене на съдове, то отрежете ъгълчето й и просто повече не я използвайте за почистване на съдове. Защо?Само, за да не се объркате и отново да измиете някоя чиния с нея ли?

Не!

Гъбата с изрязан ъгъл ще остане в домакинството, но вече няма да миете съдовете, да бършете плота и печката с нея.

Тя ще служи за съвсем различни цели.

Изрязаният ъгъл е отличителен белег, за който всички членове на семейството ви ще знаят.

Дръжките такива гъби винаги под мивката и ги използвайте, когато трябва да избършете кошчето за боклук, тоалетната чиния, велосипеда или мръсните си гумени ботуши. В този случай гъбата ще ви е полезна и ще спестите пари от купуването на нови гъбички именно за тези цели. Хитро, а?

Харесвате ли този житейски трик? Бихте ли го споделили с приятелите си

От категорията