Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » От последните минути: актуална информация за състоянието на Стефан Данаилов от болницата в Бургас:

От последните минути: актуална информация за състоянието на Стефан Данаилов от болницата в Бургас:

След като претърпя инцидент и се озова със счупена тазобедрена става в бургаската болница, Стефан Данаилов съвсем естествено стана новина №1 вчера. Ето и последната информация за състоянието му от директора на болницата в Бургас:

Стефан Данаилов е в добро състояние .

Това заяви директорът на МБАЛ Бургасмед Стоил Апостолов в ефира на Нова телевизия. Припомняме, че големият роден артист бе приет вчера в лечебното заведение със счупена шийка на бедрото.

 Предстои му тежка операция за смяна на тазобедрена става .

Стефан Данаилов болница

“Инцидентът е плод на случайно подхлъзване не е нещо фатално”, твърдят негови близки.  “Състоянието му е стабилно, без промяна в показателите му от вчерашния ден. Днес ще бъдат назначени допълнителни консултации със специалисти и допълнителни изследвания. Подготвя се за операция, която не е спешна”, каза директорът на бургаската болница. 

“Ще се избере най-подходящият момент за операцията. Състоянието му, пак повтарям, не налага спешност. Мисля, че няма вероятност той да не бъде опериран тук”, каза още Апостолов.  “Състоянието му за положението, в което се намира и диагнозата му, е добро. Има даже чувство за хумор”, заяви директорът. 

директорът на Бургасмед

“Чакат го рехабилитации. Надявам се да се възстанови бързо”, завърши той.

Синът на Стефан Данаилов – Росен Цанков, също коментира състоянието на артиста: “Говорих с него вечерта, когато се случи това. От тогава поддържаме връзка с Росица Обрешкова, която е негова племенница и е там. Аз съм в София, като връзка, ако нещо трябва тук и трябва да помогна. Той е в много добра кондиция. Той е със страхотен дух. Четох доста спекулации, но искам да се знае, че всичко е наред”, каза Цанков. “Мисля, че операцията ще е в Бургас. Стефан това е решил, а щом той го е решил, трудно човек може да му повлияе. Щом той си е намерил екипа и болницата, на която разчита, значи всичко е наред”, добави той. 

“Мисля, че той ще иска най-доброто за себе си. За плащането обаче на ставата към този момент не мога да кажа нищо, защото наистина не знам. Надявам се, да се оправи по-бързо”, завърши Цанков. 

От категорията