Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Само за напреднали! Вижте най-мръсните с*ксуални фантазии на жените (!8+)

Само за напреднали! Вижте най-мръсните с*ксуални фантазии на жените (!8+)

Жените също фантазират! И то доста повече от нас (научно е доказано, представи си)! Ние поразпитахме познати дами, изчетохме какво казват колеги от западни медии по въпроса и ето – представяме ти най-запомнящоте се и ярки женски фантазии!

Робиня
Ясно ти е – в природата на жената е заложено да иска мъжкарят до нея, самецът да е силният и да доминира. Тя да му се подчинява (не в обидния смисъл, разбира се) и да му угажда. Всякакви феминистични истории за равни права и подобни не играят тук, става дума за фантазия, а не за убеждения.

Господарка
Смяна на ролите – тя те командва, сякаш за да си го върне за всичките хилядолетия патриархат в леглото.


(Ти и ние знаем обаче, че всъщност жените избират по принцип, ама нищо, трай си…)

Ученичка
Изобщо няма да те навиваме сега да четеш Набоков, за да си припомниш своя фетиш към мацките с ученически униформи (и над 18 годинки, ‘щото, нали знаеш, законът така повелява). Обаче се оказва, че и на много млади дами това им е фиксидея! Искат да се направят на неопитни и разгонени гимназистки, а ти да ги посваляш наивно и да ги боднеш неопитно, ура!

С непознат
Ролева игрица, ясно ти е. Според колегите от askmen.com повечето женки си падат по идеята някой непознат в тъмна уличка или в дома им, докато спят, да ги изненада и да ги отпочне без предупреждение!

Тройка с друга жена
Казвали сме го хиляди пъти – всички жени са бис*ксуални, ама само някои си го признават! Твоята мечта – да правиш тройка с 2 яки мацки – може да се превърне в реалност, ако знаеш как да предложиш. Гаджето няма да остане недоволна, напротив. Само не се пльосвай по гръб с репликата „Айде, правете к’вото знаете!“ и не акцентирай с*ксуалната си мегамощ на другата девойка!

Тройка с двама мъже
Да, не ти се иска да има дуел с шпаги в леглото, но възможността тя да иска да бъде пенетрирана едновременно и на “двете места”  си е доста висока! Или пък някой да я клати, докато тя ти д*ха след пиянската ти ъпсурт-на реплика „С*кс едва ли – just cavalli!”. 

Воайорка
Тя обича да гледа! И то много неща – как ти правиш с*екс с друга, как друга м*стурбира, как две жени правят с*кс и дори как ти лъскаш (това вече е гадно, ама карай). Поговорете си по повода, може да стане доста интересно!

Ексхибиционистка
Точно така, крайно възможно е твойта да си фантазира как някой (жена или мъж) ви наблюдава, докато навлизаш с взлом в нейната пещеричка. Което си е добре, защото много мацки се сдухват, че не изглеждат добре по време на с*кс и дори мисълта, че някой може да ги гледа тогава (освен боцкащия ги!) ги плаши.

Танцьорка
И ето така ти се уреждаш с персонален lap dance – тя ще е като стриптизьорката от оня клуб, ама тоя път ще отбележиш, освен ако не се издъниш много сериозно.

От категорията