Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » 8 много явни знаци, че жената се нуждае от секс! Направо си ни личи!

8 много явни знаци, че жената се нуждае от секс! Направо си ни личи!

Необходимостта и нуждата от секс не живее само в мъжа! Жената също се нуждае от близък контакт и вълнуващи ласки.

 Как се отразява липсата на секс при жените? Отвъд липсата на наслада, това означава, че липсата на секс също има последствия в организма и в ежедневния живот.

Прочетете и открийте 8 признаци, че жената се нуждае от секс.

 1. Липса на сън

Липсата на секс влияе върху липсата на сън.

Сексуалната активност е естествен седатив поради окситоцин, хормон, който се секретира по време на женския оргазъм. Една жена без секс дълго ще се върти в леглото преди да заспи.

 2. Изглежда по-възрастна

Една жена, след дълъг период без сексуален контакт, губи младостта си. И това се дължи на липсата на колаген, който се получава по време на интимен контакт, които прави кожата по-гладка и копринена.

3. Повече акне

Прогестеронът, който се получава по време на сексуален акт елиминира акнето по лицето.

В допълнение, със сексуалната активност гърдите и бедрата са по-силни, защото се активират мускулите им. Ефектите за тялото са сходни с тези на тренировка.

4. Социалност

Една жена, която не е имала сексуални отношения от доста време, става по-малсо склонна за отношения с други хора. Това се дължи на липсата на ендорфини, които влияят на вашето възприятие за света.

5. Повече болкоуспокояващи

Липсата на окситоцин и естроген поради липсата на секс увеличава вероятността жената да консумира болкоуспокояващи. Причината е напълно естествена: тези хормони потискат болката.

6. Чувствате се постоянно болни

Липсата на интимност засяга редица антивирусни антитела с 30% и причинява често боледуване.

 7. Трудна концентрация

Сексът окислява кръвта, която след това отива в мозъка, подобрява паметта и придобивате нови знания. Ето защо една жена, която не е имала секс за известно време, обикновено забравя всичко.

 8. Има ниско самочувствие

Липсата на секс влияе върху самооценката на жената и я кара да се чувства неудовлетворена от себе си.

Представихте ли си, че липсата на секс може да направи всичко това за тялото ви?

Жените, които водят пълноценен сексуален живот изглеждат значително по-добре от жените, които не успяват да задоволят нуждите на организма си.

Чрез редовния и страстен секс могат да се преодолеят здравословни проблеми като главоболие и стрес, а същевременно с това да дамите да изглеждат винаги млади и красиви.

От категорията